Open wijnproeverijen

Beste wijnliefhebber,

Het wordt weer kouder buiten, af en toe kan de haard alweer aan en de feestdagen komen in zicht. Tijd voor gezellige etentjes, samen zijn met vrienden & familie of een knus avondje voor de open haard. En daar hoort natuurlijk een lekkere wijn bij. En niks zo fijn natuurlijk als je de wijn eerst kan proeven zodat je zeker weet dat je de juiste bestelt en er lekker van kan genieten.

Ik nodig je dan ook van harte uit voor de najaarswijnproeverij van VanBir Wijnplezier op vrijdag 24 november van 19.30-22.00 uur of op
zaterdag 25 november van 15.00-17.30 uur op het terrein van Landgoed Coudewater in Rosmalen.


Tijdens deze wijnproeverij staan alle Zuid-Afrikaanse wijnen uit mijn assortiment open om te proeven (rood, wit, rosé, moscato en Kaapse Vonkel), inclusief een aantal nieuwe wijnen en jaartallen. Nieuw zijn onder andere een aantal wijnen van het prachtige wijnhuis Delaire Graff in Stellenbosch die we in mei bezocht hebben. Natuurlijk geef ik je graag advies over de verschillende wijnen en welke wijn lekker is bij welk gerecht. Ook kun je die dag trouwens originele cadeautjes shoppen voor de feestdagen. Leuk voor sinterklaas, onder de kerstboom of als cadeautje voor de gastvrouw-/heer. En blijf gerust nog even naborrelen met je favoriete wijntje en een hapje. Gezellig! 

Na afloop van de wijnproeverij kun je de door jou geselecteerde wijnen direct bestellen en bezorg ik de wijnen op afspraak gratis bij je thuis. Natuurlijk zijn er ook dit keer weer leuke proeverij-acties. 

De proeverij is gratis, maar je dient je wel eventjes aan te melden via birgit@vanbirwijnplezier.nl. Vermeld in de mail op welke datum je wilt komen, met hoeveel personen en de namen van de personen met wie je komt. Neem dus gerust iemand mee die ook geïnteresseerd is in wijn, maar meld iedereen wel even aan. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt.

Ik hoop je natuurlijk te zien op een van de najaarsproeverijen voor veel wijnplezier.

Hartelijke groet,
Birgit Kraijenoord