Open wijnproeverijen

Beste wijnliefhebber,

Ik zie mezelf alweer zitten hoor! Op het terras of in de tuin, BBQ-en met vrienden, een lekker glaasje witte wijn of rosé in de hand en genieten van het buiten zijn. En, al zeg ik het zelf, daar hoort natuurlijk een lekkere wijn van VanBir Wijnplezier bij :-)

De afgelopen weken hebben we weer een aantal mooie nieuwe wijnen geselecteerd die momenteel met de boot vanuit Zuid-Afrika onderweg zijn naar Nederland.

Graag nodig ik je uit om tijdens een van de voorjaarsproeverijen deze nieuwe wijnen, de nieuwe jaartallen en natuurlijk de rest van het assortiment te komen proeven. Tijdens de proeverij staan alle wijnen uit mijn assortiment open om te proeven (rood, wit, rosé, moscato, Kaapse Vonkel en dessertwijn) en adviseer ik je weer graag over de wijnen. Na afloop van de proeverij kun je de wijnen bestellen en bezorg ik ze gratis bij je thuis. Natuurlijk zijn er ook weer leuke proeverijacties en laat ik je graag zien wat ik verder allemaal doe.

De voorjaarsproeverijen zijn op zaterdag 13 mei en zondag 28 mei van 15.00-17.30 uur op het terrein van Landgoed Coudewater in Rosmalen. De proeverij is gratis, maar je dient je wel eventjes aan te melden via birgit@vanbirwijnplezier.nl. Vermeld in de mail op welke datum je wilt komen, met hoeveel personen en de namen van de personen met wie je komt. Neem dus gerust iemand mee die ook geïnteresseerd is in wijn, maar meld iedereen wel even aan. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt.

Ik hoop je natuurlijk te zien op een van de voorjaarsproeverijen voor veel wijnplezier.

Hartelijke groet,

Birgit