Over VanBir Wijnplezier

Leuk dat je iets meer wilt weten over VanBir Wijnplezier.

Het gezicht achter VanBir Wijnplezier ben ik, Birgit Kraijenoord.Ondernemend, creatief, gek op handlettering, organiseren gaat me goed af, ik ben niet bang het anders te doen en ik heb een enorme passie voor reizen, tegenwoordig het liefste met mijn gezin. En natuurlijk houd ik van lekker eten en een goed wijntje!

Dit alles komt voor mij samen in VanBir Wijnplezier. Toen ik de kans kreeg om de activiteiten van Kees Maas Wijnplezier, die al 13 jaar Zuid-Afrikaanse wijn importeert, over te nemen, was de keuze dus snel gemaakt. 

Met VanBir Wijnplezier wil ik wijn een beetje ontdoen van alle opsmuk. Een hip eigentijds bedrijf, met mooie betaalbare wijnen. Maar wel van goede kwaliteit en daarom selecteer ik de wijnen met zorg bij de Zuid-Afrikaanse wijnhuizen. Allemaal wijnmakers met passie voor het vak! Veel van de wijnen hebben diverse onderscheidingen gekregen. De meeste wijnen worden rechstreeks door mij ingekocht bij de wijnhuizen en dit zorgt ervoor dat onze wijnen betaalbaar blijven. Ik vind dat wijn vooral lekker moet zijn en je er lekker van mag genieten, met vrienden, familie of zomaar alleen thuis op de bank.

Het is vaak lastig om een goede wijn te selecteren op basis van de wijnbeschrijving. Daarom heb je altijd de mogelijkheid om alle wijnen te komen proeven op een van de open wijnproeverijen. Dan weet je zeker dat je wijn koopt die je lekker vindt. En ik bezorg de wijnen ook nog eens bij je thuis. Lekker makkelijk dus!
En mocht de wijn achteraf toch tegen vallen, laat het me zeker even weten. Dan kun je hem gewoon omruilen tegen een andere wijn die je lekker vindt. 

Ik ben altijd op zoek naar unieke producten die origineel, bijzonder en eigentijds zijn, veelal met een bijzonder verhaal.  Producten gemaakt door bijzondere mensen, kleine ontwerpers of met een goed doel. Handgemaakt, van gerecyclede materialen of duuzaam. Maar ook producten die gewoon mooi, lekker of bijzonder zijn. Daarnaast zal ik producten toevoegen die door mij gehandletterd zijn. 

Natuurliijk hoop ik je graag eens te zien op een van de wijnproeverijen, zodat we verder kennis kunnen maken. En je natuurlijk de lekker wijnen van VanBir Wijnplezier kunt proeven!

Hopelijk tot snel.

Groetjes Birgit