Workshops handlettering

Altijd al willen leren hoe je zelf een mooie tekst kan handletteren?
Schrijf je dan in voor de workshop handlettering.
Alle workshops worden gegeven op Landgoed Coudewater in Rosmalen en gaan door bij minimaal 8  deelnemers.

Workshop Handlettering

  • Woensdagavond 21 maart van 19.00-22.00 uur (VOL)

De workshop op woensdagavond 21 maart zit helaas vol. Ik kan je wel op de wachtlijst plaatsen voor het geval er iemand uitvalt. Stuur dan even een mailtje naar: birgit@vanbirwijnplezier.nl. Daarnaast plan ik bij voldoende animo snel weer een nieuwe workshop in. Ik breng je dan als eerste op de hoogte. 

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar: birgit@vanbirwijnplezier.nl

Vermeld hierin je NAW-gegevens en telefoonnummer. Je ontvangt dan een bevestiging met alle benodigde informatie.
Schrijf je meerdere deelnemers in, dan ontvang ik graag van hen ook naam en mailadres.

Workshop handlettering

We werken tijdens deze workshop met zwart fineliner op een witte ondergrond.

Tijdens de workshop neem ik je mee in het hele proces van handlettering. We starten met diverse opdrachtjes zodat je leert om verschillende letters & lettertypes te tekenen. Je ontdekt de grote hoeveelheid aan mogelijkheden en hoe je sfeer meegeeft aan letters. Tevens kijken we naar hoe letters zijn opgebouwd en welke stappen je doorloopt om een mooie letter te tekenen. Daarna ga je aan de slag met een zelfgekozen tekst die je op een A4/A5 gaat tekenen. Je leert hoe je een layout maakt voor de tekst en uit welke stappen dit proces bestaat. Je werkt je schets eerst met potlood uit. Je bepaalt zelf de layout, welke lettertypes je gaat gebruiken en voegt eventueel illustraties en symbolen toe. Je ziet hierdoor wat wel en niet werkt. Als laatste werk je je quote uit met zwarte fineliner.

Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een handgeletterde poster of kaart op A4/A5 formaat  met je favoriete quote en natuurlijk heel veel inspiratie voor nog meer tekenplezier thuis.

Prijs: € 39,95 inclusief gebruik benodigde materialen en papier, handouts met cursusmateriaal, opdrachten en inspiratie, koffie/thee/water en iets lekkers. Ik schenk graag een wijntje voor de liefhebbers.