Workshop handlettering vervolg

Workshop Handlettering vervolg

Woensdag 27 juni 19.00-22.00 uur in Rosmalen (vol)

Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar: birgit@vanbirwijnplezier.nl

Vermeld hierin je NAW-gegevens en telefoonnummer. Je ontvangt dan een bevestiging met alle benodigde informatie.
Schrijf je meerdere deelnemers in, dan ontvang ik graag van hen ook naam en mailadres.De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Workshop handlettering vervolg

Tijdens deze workshop gaan we ons verder verdiepen in verschillende onderwerpen, materialen en achtergronden. Je krijgt allerlei opdrachtjes om je kennis van het handlettering verder te ontwikkelen. We gaan aan de slag met het script alfabet (geschreven letter) en de bouncing variant (springende schrijfletter), diepte en schaduw, het tekenen van verschillende banners & het maken van kleine lijnillustraties. Tevens werken we met verschillende pennen, achtergronden, papierkleuren en kleur in je werk. Ik neem veel verschillende pennen mee, zodat je lekker kunt experimenteren. We werken onder andere met Micron fineliner, uni-ball gelpennen, Uni Posca verfstiften & Tombow dual brush pennen.

Deze workshop is dus echt een verdieping op de 1e workshop en je wordt geïnspireerd om thuis weer lekker verder aan de slag te gaan. Heb je specifieke vragen, dan kun je ze me van te voren mailen zodat ik er op terug kan komen tijdens de workshop. Heb je nog nooit gehandletterd? Kies dan voor de workshop handlettering basis.

Prijs: € 49,95 inclusief 1 Micron fineliner M, witte posca verfstift en 1 uni-ball gelpen wit (deze mag je dus mee naar huis nemen), gebruik van alle materialen en papier tijdens de opdrachten, boekje met alle tips & tricks en inspiratie, koffie/thee/water en iets lekkers. Ik schenk graag een wijntje voor de liefhebbers.