Blog VanBir

5 mooie logeeradressen in Zuid-Afrika

  • Geplaatst op
  • Door Birgit Kraijenoord
  • 0
5 mooie logeeradressen in Zuid-Afrika

Afgelopen meivakantie hebben we met het gezin een fantastische (wijn)reis gemaakt naar Zuid-Afrika gemaakt om al mijn wijnhuizen te bezoeken. We hebben daar op prachtige plekken mogen slapen. Als reisgek plan ik altijd zelf de verre reizen die we maken. Dit geeft ons de vrijheid om onze eigen route te kiezen, zelf het aantal nachten op 1 plek te bepalen en natuurlijk de leukste logeerplekken uit te kiezen. Want we overnachten graag op bijzondere adresjes. We kunnen nou eenmaal enorm genieten van een mooie bijzondere plek. Graag deel ik met jullie deze mooie plekken in Zuid-Afrika, omdat ik ook jou graag mee laat genieten. We bezochten Kaapstad - Kaap de Goede Hoop - Hermanus - Stellenbosch - Wellington - Kagga Kamma Game Reserve en Madikwe Game Reserve.

Hier word ik nou blij van!

  • Geplaatst op
  • Door Birgit Kraijenoord
  • 0
Hier word ik nou blij van!

Toen ik besloot met VanBir Wijnplezier van start te gaan, wilde ik ook direct op zoek naar een mooi project in Zuid-Afrika om iets terug te kunnen geven aan de lokale bevolking. Kleinschalig, behapbaar en iets dat me raakt. Na wat speurwerk kwam ik in aanraking met Repurpose Schoolbags en toen was de keuze eigenlijk heel snel gemaakt.

Hier word ik nou heel erg blij van!

Mijn eerste blog!

  • Geplaatst op
  • Door Birgit Kraijenoord
  • 8
Mijn eerste blog!

Direct bij de start van mijn bedrijf roep ik dat ik ook ga bloggen. Leuk! Artikelen schrijven over wijn, de wijnreizen die ik maak. de selecties van wijn en alles wat me bezighoudt. Lezers meenemen op mijn avontuur, geschreven zoals ik ben. En waar VanBir Wijnplezier voor staat. Ik ga mijn belevenissen en mooie verhalen delen, zonder opsmuk.En dan is het zover. Mijn eerste blog!
En meteen slaat de twijfel toe.......