Blog VanBir

Hier word ik nou blij van!

  • Geplaatst op
  • Door Birgit Kraijenoord
  • 0
Hier word ik nou blij van!

Toen ik besloot met VanBir Wijnplezier van start te gaan, wilde ik ook direct op zoek naar een mooi project in Zuid-Afrika om iets terug te kunnen geven aan de lokale bevolking. Kleinschalig, behapbaar en iets dat me raakt. Na wat speurwerk kwam ik in aanraking met Repurpose Schoolbags en toen was de keuze eigenlijk heel snel gemaakt.

Hier word ik nou heel erg blij van!

Mijn eerste blog!

  • Geplaatst op
  • Door Birgit Kraijenoord
  • 8
Mijn eerste blog!

Direct bij de start van mijn bedrijf roep ik dat ik ook ga bloggen. Leuk! Artikelen schrijven over wijn, de wijnreizen die ik maak. de selecties van wijn en alles wat me bezighoudt. Lezers meenemen op mijn avontuur, geschreven zoals ik ben. En waar VanBir Wijnplezier voor staat. Ik ga mijn belevenissen en mooie verhalen delen, zonder opsmuk.En dan is het zover. Mijn eerste blog!
En meteen slaat de twijfel toe.......